3-gangenmenu (Maandag, donderdag en vrijdag zowel voor lunch als diner van 06 t/m 10 februari) - 65,00
Kreeft belle-vue
Signatuurgerecht: Pomme Moscovite : 25.00 p.p.
Fazant - schorseneren - pastinaak
OF
Kabeljauw uit de fjord - kruidenkorst - gestoofde venkel - dragonsaus
Flan van chocolade - Amaretto - amandelkoek
Kaas ipv dessert (11,00) of graag kaas voorafgaand aan het dessert (18,00) Aangepast glas wijn bij het kaasassortiment (8,00)
Wijnarrangement bij ons 3-gangenmenu: 35,00 (Onze kwaliteitsvolle wijnselectie wordt aangeboden tot en met het hoofdgerecht)
4-gangenmenu van 06 t/m 10 februari - 85,00 (op zaterdag en zondag serveren we uitsluitend ons 4-gangenmenu)
Kreeft belle-vue
Grondwitloof 'Van Bael' op Keerbergse wijze
Signatuurgerecht: Pomme Moscovite: 25.00 p.p.
Fazant - schorseneren - pastinaak
OF
Kabeljauw uit de fjord - kruidenkorst - gestoofde venkel - dragonsaus
Flan van chocolade - Amaretto - amandelkoek
Kaas ipv dessert (11,00) of graag kaas voorafgaand aan het dessert (18,00) Aangepast glas wijn bij het kaasassortiment (8,00)
Wijnarrangement bij ons 4-gangenmenu: 45,00 (Onze kwaliteitsvolle wijnselectie wordt aangeboden tot en met het hoofdgerecht)
Take away
Menu van 06 t/m 10 februari (gerechten kunnen ook apart besteld worden, bij volledig menu gratis dessert)
Kreeft belle-vue
Fazant - schorseneren - pastinaak
OF
Kabeljauw uit de fjord - kruidenkorst - gestoofde venkel - dragonsaus
Flan van chocolade - Amaretto - amandelkoek
Onze chef is een ganse dag actief. We werken eigenlijk zoals we dat in het restaurant doen, met dat verschil dat je er thuis van geniet . Afhalen kan vanaf 12:00 en dit gans de dag door tot 20:00 uur. Enkel het hoofdgerecht opwarmen, verder voetjes onder tafel!
Als aperitief voorzie ik een glaasje Champagne Tribaut-Schloesser (Brut nature) aan 31,50. Wat de aangepaste wijnen betreft: bij het voorgerecht een entre-deux-mers uit de Bordeauxregio (FR) aan 16,50 EUR en een rode wijn uit de Loirestreek (FR) op basis van gamay bij het vleesgerecht aan 13,50 EUR of een witte houtgelagerde Corbières (FR) bij het visgerecht aan 16,50 EUR. Voor de iets meer exclusievere Champagneliefhebber: een flesje Champagne van Bollinger: 74,00.
MENU 36 €
Take away
Een allergie, vegetarisch, ... laat het ons zeker tijdig weten zodat we een alternatief kunnen bereiden!
3 fijne aperohapjes 15.00
Vol-au-vent / balletjes in tomatensaus - puree - groentjes 16.00
Brood (+-250g) wit 3.00 waldkorn 3.50
Kaasassortiment Van Tricht (5st) 15.00
Kaas-speculaastaart 10.00
Zelf een suggestie? Laat het ons zeker weten of vraag ons wat je graag zou willen en wij bereiden het voor jou!
Seizoensgebonden gastronomisch huiskamerbuffet
10 koude gerechten, op bestelling, vanaf 8 pers.
Courgette - mozarella - basilicum
Zalm - selder - groene asperges - béarnaise
Kreeft - ijsbergsla - gnocchi
Kalfsfilet - tonijn - groene bonen
Lamskroon - rode ajuin - vlierbloesem - couscous
Breydelham - venkel
Kruisdistelzwam - prei - spinazie - parmezan
Gebakken tomaat - antiboise
Aardappelsla - wilde kruiden - kwarteleieren
Sucrine salade - dressing
MENU 58 €
Valentijnmenu (14 februari)
Gebakken langoustinestaart - Holstein rund - kaviaar
Grietfilet - brunoise van groenten - bisque
Kalfsfilet - morieltjes - Mechelse bloemkool
Ananas - kaneel - pistache
OF
Assortiment kazen van kaasaffineurs Van Tricht (supplement 11,00)
Wijnarrangement: 45,00 EUR. (Onze kwaliteitsvolle wijnselectie wordt aangeboden tot en met het hoofdgerecht)
MENU 95 €
Take away tijdens Valentijn (14 februari)
Gebakken langoustinestaart - Holstein rund - kaviaar
Zaterdagmiddag open voor groepen vanaf 12 personen
Huiskamerrestaurant
Aantal couverts: 25
Banketten: tot 25 personen (aparte menu's voor feesten bespreekbaar)
Kindermenu: aangepaste porties of volgens afspraak
Goed toegankelijk voor mindervaliden
Privé parking Verkoopsvoorwaarden