Brandade van kabeljauw - handgepelde grijze garnalen - gepocheerd ei - bisque
Doyenne peer - mascarpone - speculaas
Onze chef is een ganse dag actief. We werken eigenlijk zoals we dat in het restaurant doen, met dat verschil dat je er thuis van geniet . Afhalen kan vanaf 12:00 en dit gans de dag door tot 20:00 uur. Enkel het hoofdgerecht opwarmen, verder voetjes onder tafel!
Als aperitief voorzie ik een glaasje Champagne Tribaut-Schloesser (Brut nature) aan 31,50. Wat de aangepaste wijnen betreft: bij het voorgerecht een witte wijn uit Transsylvanië, feteasca alba uit Dealu Mare (RO) aan 13,50 EUR en een rode Minervois uit de Languedoc (FR) bij het vleesgerecht aan 17,50 EUR of een witte wijn uit Alentejo (PT) bij het visgerecht aan 13,00 EUR. Voor de iets meer exclusievere Champagneliefhebber: een flesje Champagne van Bollinger: 74,00.
MENU 36 €
Take away
Een allergie, vegetarisch, ... laat het ons zeker tijdig weten zodat we een alternatief kunnen bereiden!
3 fijne aperohapjes 15.00
Vol-au-vent / balletjes in tomatensaus - puree - groentjes 16.00
Zaterdagmiddag open voor groepen vanaf 12 personen
Huiskamerrestaurant
Aantal couverts: 25
Banketten: tot 25 personen (aparte menu's voor feesten bespreekbaar)
Kindermenu: aangepaste porties of volgens afspraak
Goed toegankelijk voor mindervaliden
Privé parking Verkoopsvoorwaarden