3-gangenmenu (Maandag, donderdag en vrijdag zowel voor lunch als diner van 28 november t/m 01 december) - 65,00
Cocktail van grijze garnalen
Signatuurgerecht: Witloof op Keerbergse wijze : 20.00 p.p.
Hert - rode kool - knolselder - trompettes de la mort
OF
Rog - spitskool - kappertjes
Frangipane - krieken
Kaas ipv dessert (11,00) of graag kaas voorafgaand aan het dessert (18,00) Aangepast glas wijn bij het kaasassortiment (8,00)
Wijnarrangement bij ons 3-gangenmenu: 35,00 (Onze kwaliteitsvolle wijnselectie wordt aangeboden tot en met het hoofdgerecht)
4-gangenmenu van 28 november t/m 01 december - 85,00 (op zaterdag en zondag serveren we uitsluitend ons 4-gangenmenu)
Cocktail van grijze garnalen
Fazant - witloof - fine champagne
Signatuurgerecht: Witloof op Keerbergse wijze: 20.00 p.p.
Hert - rode kool - knolselder - trompettes de la mort
OF
Rog - spitskool - kappertjes
Frangipane - krieken
Kaas ipv dessert (11,00) of graag kaas voorafgaand aan het dessert (18,00) Aangepast glas wijn bij het kaasassortiment (8,00)
Wijnarrangement bij ons 4-gangenmenu: 45,00 (Onze kwaliteitsvolle wijnselectie wordt aangeboden tot en met het hoofdgerecht)
Take away
Menu van 28 november t/m 01 december (gerechten kunnen ook apart besteld worden, bij volledig menu gratis dessert)
Cocktail van grijze garnalen
Hert - rode kool - knolselder - trompettes de la mort
OF
Rog - spitskool - kappertjes
Frangipane - krieken
Onze chef is een ganse dag actief. We werken eigenlijk zoals we dat in het restaurant doen, met dat verschil dat je er thuis van geniet . Afhalen kan vanaf 12:00 en dit gans de dag door tot 20:00 uur. Enkel het hoofdgerecht opwarmen, verder voetjes onder tafel!
Als aperitief voorzie ik een glaasje Champagne Tribaut-Schloesser (Brut nature) aan 31,50. Wat de aangepaste wijnen betreft: bij het voorgerecht een sauvignon van het gekende huis Purcari uit Moldavië aan 18,50 EUR en een rode houtgelagerde Corbières uit de Languedoc (FR) bij het vleesgerecht aan 16,50 EUR of een witte houtgelagerde Corbières uit de Languedoc (FR) bij het visgerecht aan 16,50 EUR. Voor de iets meer exclusievere Champagneliefhebber: een flesje Champagne van Bollinger: 74,00.
MENU 36 €
Take away
Een allergie, vegetarisch, ... laat het ons zeker tijdig weten zodat we een alternatief kunnen bereiden!
3 fijne aperohapjes 15.00
Vol-au-vent / balletjes in tomatensaus - puree - groentjes 16.00
Zaterdagmiddag open voor groepen vanaf 12 personen
Huiskamerrestaurant
Aantal couverts: 25
Banketten: tot 25 personen (aparte menu's voor feesten bespreekbaar)
Kindermenu: aangepaste porties of volgens afspraak
Goed toegankelijk voor mindervaliden
Privé parking Verkoopsvoorwaarden