3-gangenmenu (Maandag, donderdag en vrijdag zowel voor lunch als diner van 20 september t/m 23 september) - 65,00
Kalfstartaar - carpaccio van champignons - trompette de la mort
Signatuurgerecht: Pomme moscovite: 25.00 p.p.
Hert - pastinaak - girolles
OF
Pieterman op Oostendse wijze - pommes duchesse
In Port gepocheerde vijg - bittere chocolade
Kaas ipv dessert (11,00) of graag kaas voorafgaand aan het dessert (18,00) Aangepast glas wijn bij het kaasassortiment (8,00)
Wijnarrangement bij ons 3-gangenmenu: 35,00 (Onze kwaliteitsvolle wijnselectie wordt aangeboden tot en met het hoofdgerecht)
4-gangenmenu van 20 september t/m 23 september - 85,00 (op zaterdag en zondag serveren we uitsluitend ons 4-gangenmenu)
Kalfstartaar - carpaccio van champignons - trompette de la mort
Gebraden patrijs - rode kool - knolselder
Signatuurgerecht: Pomme moscovite: 25.00 p.p.
Hert - pastinaak - girolles
OF
Pieterman op Oostendse wijze - pommes duchesse
In Port gepocheerde vijg - bittere chocolade
Kaas ipv dessert (11,00) of graag kaas voorafgaand aan het dessert (18,00) Aangepast glas wijn bij het kaasassortiment (8,00)
Wijnarrangement bij ons 4-gangenmenu: 45,00 (Onze kwaliteitsvolle wijnselectie wordt aangeboden tot en met het hoofdgerecht)
Take away
Menu van 20 september t/m 23 september (gerechten kunnen ook apart besteld worden, bij volledig menu gratis dessert)
Kalfstartaar - carpaccio van champignons - trompette de la mort
Hert - pastinaak - girolles
OF
Pieterman op Oostendse wijze - pommes duchesse
In Port gepocheerde vijg - bittere chocolade
Onze chef is een ganse dag actief. We werken eigenlijk zoals we dat in het restaurant doen, met dat verschil dat je er thuis van geniet . Afhalen kan vanaf 12:00 en dit gans de dag door tot 20:00 uur. Enkel het hoofdgerecht opwarmen, verder voetjes onder tafel!
Als aperitief voorzie ik een glaasje Champagne Tribaut-Schloesser (Brut nature) aan 31,50. Wat de aangepaste wijnen betreft: bij het voorgerecht een touraine op basis van gamay uit de Loirevallei (FR) aan 13,50 EUR en een rode chianti classico (IT) bij het vleesgerecht aan 24,00 EUR of een chardonnay (RO) bij het visgerecht aan 14,50 EUR. Voor de iets meer exclusievere Champagneliefhebber: een flesje Champagne van Bollinger: 74,00.
MENU 36 €
Take away
Een allergie, vegetarisch, ... laat het ons zeker tijdig weten zodat we een alternatief kunnen bereiden!
3 fijne aperohapjes 15.00
Vol-au-vent / balletjes in tomatensaus - puree - groentjes 16.00
Zaterdagmiddag open voor groepen vanaf 12 personen
Huiskamerrestaurant
Aantal couverts: 25
Banketten: tot 25 personen (aparte menu's voor feesten bespreekbaar)
Kindermenu: aangepaste porties of volgens afspraak
Goed toegankelijk voor mindervaliden
Privé parking Verkoopsvoorwaarden